Webshop

Even voorstellen; ik ben Aad Hermann en dit is ons team!

Lachende mond

Aad Hermann

In 1992 studeerde ik af aan het ACTA als tandarts. Na twee jaar werken als tandarts bij Koninklijke Marine ging ik aan de slag bij een aantal tandartspraktijken. Na drie jaar startte ik mijn eigen praktijk in Alphen aan den Rijn en bouwde deze in de loop van de jaren steeds verder uit.

Hier doe ik het voor!

Een goed gebit verbetert je leven. Overdreven? Ik geloof er namelijk heilig in dat je gebit erg belangrijk is voor jouw hele lichaam. Als je goed kauwt is dat veel beter voor je spijsvertering en dus ook voor je algehele gezondheid. Een mooi gebit ziet er daarnaast niet alleen goed uit, voorkomt zelfs veel slaapstoornissen en (kaak)gewrichtsklachten. Kortom je lichaam en gebit zijn een!

Mijn passie

Ik volg alle ontwikkelingen in de tandheelkunde dagelijks op de voet. De modernste en meest hygiënische  behandelmethoden stellen mij in staat om u steeds beter te helpen. Zo hebt u een duurzamer resultaat en zijn eventuele behandelingen zo comfortabel mogelijk. Als tandarts zit ik daarom nog regelmatig in de schoolbankjes en blijf ik helemaal bij de tijd!

Sandra Hermann

Inderdaad, mijn vrouw! Samen werken we al jaren aan onze praktijk. Sandra heeft als Mondhygiëniste minstens zoveel mensen in haar stoel als ik. Kortom we zijn een echt familie bedrijf, voelen elkaar goed aan en schakelen snel samen! Bij ons gaat u dus nooit van het kastje naar de muur doordat Aad voor adviezen altijd bij de hand is!

 

Kristy Werk

Kristy is sinds 2020 werkzaam in onze praktijk. Als gediplomeerd apothekersassistente werkte zij vele jaren in de apotheek. Een paar jaar geleden gooide zij het roer om en is zij nu all-round tandartsassistente. Wij zijn hier heel blij mee, want haar kennis op het gebied van medicatie is een grote aanwinst voor ons in de praktijk.

 

Corine Schols

Sinds eind 2020 fleurt Corine ons team op. Geen wonder, want voorheen was zij altijd werkzaam tussen de bloemen. Op zoek naar een totaal nieuwe uitdaging kwam zij bij ons in de praktijk en werk daar nu als  all-round tandartsassistente.

 

Esmee Hermann

 

 

 

Mondzorg het Groene Hart

Geerestein 194

2403 PG

0172 443 347 info@mzhgh.nl

U kunt ons telefonisch bereiken op:

Ma Di : tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00

Wo Do : Op woensdag vanaf 08:00 en op donderdag van 09:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00

Helaas nemen wij op dit moment geen nieuwe patiënten meer aan.

knmt_logo_5

Copyright Mondzorg Het Groene Hart 2023