Webshop

Nooit meer bang voor de tandarts!

Direct een afspraak?
Aad Hermann Coaching

Persoonlijke ervaring

Na een persoonlijke burn-out periode ben ik mezelf gaan specialiseren in zelf management, coaching en het geven van trainingen. Door het volgen van workshops en het aanleren van coachingstechnieken, zoals NLP, EMDR en meditaties heb ik mijn leven weer helemaal op de rails gekregen. En zoals vaker bij  elke crisis ben ik er veel sterker uitgekomen!

Door deze ervaringen help ik veel klanten om weer controle te krijgen over hun leven. Mijn specialiteit, u raad het al, is met name het helpen bij “angst voor de tandarts” of nog beter “tandartsbehandelingsangst”.

Wat u kunt verwachten?

In gemiddeld drie sessies in de tandartsbehandelingsangst verdwenen of in ieder geval tot een minimum gereduceerd. U bent niet de enige, want velen gingen u voor! Informeer gerust naar onze mogelijkheden. Direct een afspraak maken voor uzelf of uw kind? Dat kan hier door ons direct te bellen!

Angstcoaching vaak vergoed

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden vaak een deel van de angstcoaching. Neem contact met ons voor meer informatie of checkt u even uw voorwaarden.

Mondzorg het Groene Hart

Geerestein 194

2403 PG

0172 443 347 info@mzhgh.nl

U kunt ons telefonisch bereiken op:

Ma Di : tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00

Wo Do : Op woensdag vanaf 08:00 en op donderdag van 09:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00

Helaas nemen wij op dit moment geen nieuwe patiënten meer aan.

knmt_logo_5

Copyright Mondzorg Het Groene Hart 2023