Webshop

Onze Praktijk

Wachtruimte
Tandarts ruimte
Tandarts stoel
Aad Hermann

Aad Hermann


Tandarts & Coach

Sandra Hermann

Sandra Hermann


Mondhygiëniste

Kristy Berk

Kristy Werk


Tandartsassistente

Corine Schols

Corine Schols


Tandartsassistente

Onze praktijk

Sinds 1997 zijn wij een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken. We staan bekend als een kleinschalige praktijk met een grootschalige ambitie. Wij concentreren ons namelijk nooit op zo veel mogelijk klanten, maar op goede service en kwaliteit voor u! We nemen nog echt de tijd en werken graag met biologische en dus gezonde producten.  Zo helpen we u om uw gebit in optimale conditie te brengen en te houden.

Hoe we dat doen?

Wij restaureren met een bijzonder composiet dat vrij is van schadelijke stoffen. Het heet Saremco en hierdoor heeft u geen vullingen in uw mond die jarenlang chemische stoffen vrijgeven.

Daarnaast maken wij porseleinen kronen zonder dat er een gebitsafdruk van uw mond nodig is. Hiervoor gebruiken we een digitale mondcamera, Cerec genaamd. U hoeft hierdoor maar één keer te komen en hoeft niet meer te happen in chemische pasta’s! Prettig toch?

Daarnaast zijn wij een van de weinige coachende tandartspraktijken in Nederland. Zo helpen we u van eventuele behandelangst af of weten we deze te minimaliseren. U neemt daarna met een veel geruster (groen) hart weer plaats in onze comfortabele behandelstoel. Als het moet zetten we zelfs een voor u prettige muziek op!

Neemt u voor een coachingsadvies gerust en uiteraard vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mondzorg het Groene Hart

Geerestein 194

2403 PG

0172 443 347 info@mzhgh.nl

U kunt ons telefonisch bereiken op:

Ma Di : tussen 08:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00

Wo Do : Op woensdag vanaf 08:00 en op donderdag van 09:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00

Helaas nemen wij op dit moment geen nieuwe patiënten meer aan.

knmt_logo_5

Copyright Mondzorg Het Groene Hart 2023